Allidrettsgruppen er en del av Kyrksæterøra idrettslag og er et tilbud til barn fra 1.-10. klasse. Aktiviteten vår er delt opp i to grupper. 1.-4. klasse omtales som Allidrett1, og gjengen i 5.-10. klasse kaller vi Allidrett2. Allidretten har som mål å bidra til aktive unger, og vi har fokus på allsidighet og variasjon.

I Allidrett1 får barna i løpet av et år prøve ulike aktiviteter i forskjellige miljøer. Lek er sentral i all aktiviteten. Vi har som mål å gi barna opplevelsen av mestring, trygghet og motivasjon for og fortsette med idrett/fysisk aktivitet.

Utgangspunktet for aktiviteten i allidrett er det tilbudet som allerede finnes i KIL. Vi ønsker i tillegg å gi barna muligheten til å prøve aktiviteter som i dag ikke er et tilbud i KIL (som f.eks turn, taekwon-do, skøyter og dans).

Aktivitetene i Allidrett2 har basistrening som grunnlag, og friidrett og ski vil være de største aktivitetene. Så langt det lar seg gjøre vil aktivitetene foregå utendørs, og vi vil prøve å benytte oss av alle de flotte mulighetene vi har i nærområdet.

Dette er et tilbud basert på allsidighet og variert fysisk aktivitet der fokuset er mestring. Målet vårt er at barna skal ha det gøy og at de blir inspirert til et videre liv hvor fysisk aktivitet er en naturlig del av hverdagen.

 

Allidretten er at gratis tilbud til alle skoleelever i Hemne og foregår hver mandag hele skoleåret.

Påmelding skjer i appen Spond, legg inn gruppekode: HNZRF og registrer barnet.

Velkommen!

 

Har du spørsmål kontakt:
- Kathrine Hageskal mob: 930 63 779

Hva skjer

Kalenderen
Dato Tittel

Nyheter

Nyhetsarkiv

01.04.22: Mandag 25.april ønsker vi førskolebarna velkommen til Allidrett.

28.05.21: Et nytt lavterskel aktivitetstilbud.

02.01.20: Her finner du aktivitetsplanen for våren 2020

18.10.19: Bli med allidrett i bassenget!

04.09.19: Allidrettsesongen er i gang! Her finner du oppdaterte aktivitetsplaner.

08.03.19: Som vanlig inviterer vi førskoleunger til å starte på allidrett når våren nærmer seg. Les mer her!


Våre sponsorer

Mer om sponsorer