Tur til BDO-Mila


Friidrettsaveldinga samarbeider med BDO avdeling Kyrksæterøra med å tilby busstur til BDO-mila. Bli med på en morsom, svett og "livåt" aften i Trondheim!

BDO-mila er en folkefest av et mosjonsløp som foregår i flotte omgivelser rundt Festningen i Trondheim. Her finner vi distanser/alternativer tilpasset alle nivå, fra barneløpet "Mikro-mila", "Mini-mila, "Mosjons-mila" til eliteløpet "Utfordreren" (hvor vi får målt krefter mot flere av gutta fra skilandslaget). Traseen går på gress og grusbelagte stier. Gratis deltakelse, buss og pizza sponset av BDO avdeling Kyrksæterøra!

Dette er et av de største og mest stemningsfulle mosjonsløp i Midt-Norge, med meget profesjonell organisering, høyt trykk og meget dyktig speakerfunksjon. Det mener vi, som har hatt tilsvarende turer siste åra. Vi inviterer derfor alle trimmere fra Kyrksæterøra til å ta med familien til en morsom og svett aften i Trondheim!

Hele løpet foregår på skånsomt underlag; stier, gress og noe grus. Perfekt for trening mot større utfordringer, enten om det er St.Olavsloppet, VM-deltakelse eller halvmaraton.....

Våre treningsgrupper vil ha dette som mål for vår trening, i tillegg til St-Olavsloppet.