Oppstart allidrett, høst 2018


På mandag starter vi med allidrett igjen! Litt info og oppdatert aktivitetsplan for høsten finnes her.

Mandag 27. august 2018 kl. 17:00
Sted:

Sodin, skolegården

På førstkommende mandag starter vi opp igjen med Allidrett!

Gruppe 1 har som før fast treningstid kl 17-18. Oppmøtested og aktivitet finnes i aktivitetsplanen, som ligger fast i menyen øverst, og på følgende link:
https://docs.google.com/document/d/1_m4jqgkqlCiJy5PSrWBK6wfpnosiK_mKccBgRZ5J9cQ/edit?usp=sharing

Innimellom må vi gjøre siste liten-endringer, og av og til må vi nå ut med viktige beskjeder. Per i dag bruker vi vår Facebook-gruppe til dette: https://www.facebook.com/groups/1030442177025918/ Viktig at alle gløtter innom gruppa senest kvelden før aktiviteten. De som ennå ikke er medlem i gruppa må sørge for å bli det. Vi skal se om vi etter hvert finner annen løsning for kommunikasjon.

Flere av oss i arbeidsgruppa har vært med siden oppstart (i 2012!), og har barn som er / snart blir for gamle for gruppa. Derfor er det viktig at vi nå får flere foreldre inn i gruppa, sånn at generasjonsskiftet går så glatt som mulig. Ta kontakt med oss i arbeidsgruppa om du har lyst til å bli med! Vi som er med opplever arbeidet som veldig meningsfylt:

  • du deltar aktivt sammen med dine barn
  • du får god kontakt med dine barns venner
  • det er utrolig utviklende å lede aktivitetene!

Du trenger ingen forkunnskaper. Når Sodvinhallen står ferdig skal vi avholde aktivitetslederkurs.

Når det gjelder gruppe 2 (fra og med 5.klasse), så får disse bli med på friidrettstrening kl 18-1930 fram til oktober. Her trener vi løpteknikk, hurtighet og spenst, og vi tar oss tid til div leik underveis. Vi blander ikke inn utholdenhet i denne økta. Om noen ønsker å prøve seg på ren løpetrening, kan de ta kontakt med Ole Arnold Sødal som er trener. Info/oppdateringer skjer via Messenger-gruppe. Uti oktober blir denne friidrettsaktiviteten flyttet til torsdager (basistrening i Samfunnshuset), og vi tar en ny vurdering på hva allidrett2 gjør fram til vinteraktivitene kan begynne. Når Sodvinhallen står ferdig så blir det langt bedre muligheter for å finne på attraktiv aktivitet for denne gruppa. Det gleder vi oss til!

Vedlegg

Aktiviteter