Hemne Frisbeegolf's 1.-år


Noen ord om det første året til Hemne Frisbeegolf..

Juli 2016 bestemte to diskgolfglade herremenn seg for å kontakte kommune, og senere Idrettslaget for å få til en diskgolfbane i Kyrksæterøra. Steinen rullet sakte, men sikkert med planlegging, spillemiddelsøknad, sponsorjakting, og mer planlegging. I mars ble første spadetak tatt, vi ble en del av KIL, fikk et fint samarbeid med Allidretten, Kommunen, Sport 1 Ove Aunli og KIL Hemne.

Det ble skrevet en plan for drift og forventninger om bruk og besøk. Planene ble stort sett holdt, men det var bare det at antallet store og små som prøvde ut og spilte diskgolf i Ånesøyan sprengte alt av forventninger vi hadde. Til og med skeptikerne måtte erkjenne at dette ble veldig populært. Vi fikk et fornøyelig arbeid med å bearbeide stier og områder rundt og mellom kurvene på grunn av stor ferdsel. Vi registrerte nesten 200 spillere på en ettermiddag i sommer.

Åpningsdagen i mai var en utrolig gøy opplevelse da Ola Erik klipte snora, og 40 personer møtte opp og kastet banen offisielt i gang. Turneringer, seriespill og klubbmesterskapet har samlet mange, og det har vært en fornøyelse å se spillegleden og utviklingen til deltagerne.

Hemne frisbeegolf 1 år bilde2

Det har klirret mye i kjetting i 2017, og det skal være kjettinglyd som klinger i Ånesøyan også i 2018 da vi har planer om å oppgradere banen samt gjøre noen endringer når Allidretten får frem kjempeflotte aktivitetsområder etter hvert. I midten av august vil det også bli arrangert Trønder Tour i Ånesøyan. Dette er en regional turnering som samler de beste spillerne i Midt-Norge.

Når vinteren nå snart kommer vil Hemne Frisbeegolf takke for positiviteten, samarbeidet, sponsorgavene og ikke minst takk til brukerne av anlegget. Vi gleder oss til et nytt Hemne FrisbeegolfÅR!

Om ikke lenge blir det premiering av vinnerne i seriespillet og trekking av premier til de som har minst 10 seriespillrunder 2017. En video kan dukke opp på facebook (hemnefrisbeegolf) når som helst..
 

Mvh
John-Are S. Freland